Do As Infinity Discografia

Musica 134 Visitas

Do As Infinity Discografia

Do As Infinity Discografia


1999 Tangerine Dream
2000 Break Of Dawn
2000 Oasis
2000 Rumble Fish
2000 We Are
2000 Yesterday & Today
2001 Boukenshatachi
2001 Deep Forest
2001 Desire
2001 Fukai Mori
2001 New World
2001 Tooku Made
2001 Week!
2002 Do The Best
2002 Hi No Ataru Sakamichi
2002 Shinjitsu No Uta
2002 True Song
2002 Under The Sun – Under The Moon
2003 Do The Live
2003 Gates Of Heaven
2003 Hiiragi
2003 Honjitsu Wa Seiten Nari
2003 Mahou No Kotoba ~Would You Marry Me~
2004 Do As Infinity Live In Japan
2004 Do The B-Side
2004 Rakuen
2005 Do The A-Side
2005 For The Future
2005 Need Your Love
2005 Tao
2006 Do As Infinity -Final-
2006 Do As Infinity Instrumental Collection ”Minus V”
2006 Do The Best ”Great Supporters Collection”
2009 ∞1
2009 Eternal Flame
2010 ∞2
2010 Do As Infinity X
2010 Jidaishin
2010 Kimi Ga Inai Mirai ~Do As X InuYasha Special Single~
2011 Ariadne No Ito
2011 Chikai
2011 Eight
2011 Tasogare
2012 Time Machine
2013 Do As Infinity 13th Anniversary -Dive At It Limited Live 2012-
2014 Do As Infinity 14th Anniversary ~ Dive At It Limited Live 2013 ~
2014 Tales Of
2014 The Best Of Do As Infinity
2015 Anime And Game Collection
2015 Desire [2 Of Us]
2015 Fukai Mori [2 Of Us]
2015 Honjitsu Wa Seiten Nari [2 Of Us]
2015 Mahou No Kotoba ~Would You Marry Me~ [2 Of Us]
2015 Oasis [2 Of Us]
2015 Shinjitsu No Uta [2 Of Us]
2015 Tooku Made [2 Of Us]
2015 Under The Sun [2 Of Us]
2015 Week! [2 Of Us]
2015 Yesterday & Today [2 Of Us]
2016 2 Of Us [Blue] -14 Re.Singles-
2016 2 Of Us [Red] -14 Re.Singles-
2016 Bokuenshatachi [2 Of Us]
2016 For The Future [2 Of Us]
2016 Hi No Ataru Sakamichi [2 Of Us]
2016 Hiiragi [2 Of Us]
2016 Rakuen [2 Of Us]

Links De Descarga

Sin Pass

Compartir

Comentarios